Even the best fall down sometimes, even the wrong words seem to rhyme.

Woho! Fyller 18 om 35 minuter. Undra vad jag ska göra det första jag gör som 18 åring. Antagligen laga ett paket bacon eller spela fifa mot lisa. 


On the days i can't see your eyes, i don't even want to open mine.

Snart hämtar min syster och mamma upp mig för att åka till gränby och handla lite. Sen åker vi som sagt vidare ut till björklinge, känns som det var evigheter sen jag var där fast jag var hem och åt middag där igår.


i want you to want me, i need you to need me.

Gick upp för en timme sen och har legat i soffan och kollat på hästhoppningen. Ska snart göra mig i ordning och ta bussen till björklinge för att städa mitt rum innan alla gäster kommer. Jag fyller ju år imorgon men det ska firas idag med tanke på att jag har träning imorgon kväll. 


knas

det verkar som om det har blivit något knas med min blogg. Ska försöka ordna det så fort jag får tid och vet vad problemet är framförallt.

*Det andra inlägget hamnar alltså det menyn ska vara. Ser det ut så för er också? Klicka på F5 några gånger så verkar det funka igen också...

the reason i'm alive.

Våra gäster har precis gått, jag och lisa har spelat en fifamatch och nu har jag lagt mig på soffan. Hon är ute med hunden just nu så det är lugnt och skönt här hemma. (Det är inte våran lägenhet så nej jag har inte flyttat. Bara fram tills på lördag). 


let the sun refuse to shine, it won't be long before the days are brighter.

Idag har mina fina vänner tagit planet till Magaluf och jag är kvar här hemma, värst är att dom missar min födelsedag. Som tur är har jag lisa kvar och vi har det sjukt bra i sebbes lägenhet. Kom hem hela och levande älskade ni. 


when it's love you say them out loud.

"You know, the smallest thing can change a life. In the blink of an eye, something happens by chance - and when you least expect it - since we're on a course that you could have never planned, into a future you never imagined. Where will it take you? That's the journey of our lives: our search for the light. But sometimes, finding the light means you must past through the deepest darkness. At least, that's how it was for me."
 

vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig

Ligger i soffan och myser med emil medans lisa duschar. Ikväll kommer anna hit och myser så jag slipper vara ensam när min lilla sambo ska iväg. Har ioförsig emil kvar här hemma men jag saknar anna. 


jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.

Har hänt en del sen sist, har livsat på gröna lund, hängt en hel del med lisa och sebastian, samt flyttat till salabacke och är alltså sambo med lisa.


the best part of me was always you.

startade dagen med 15 minuters solning i det fina vädret, fortsatte med fotbollsgolf och avslutades med grillkväll.


you can hate but never break me

vaknade upp med min lilla björn till hund och idag har vi varit på äventyr, mest myst på ballen med lisa och sebbe.


tack för allt du gör för mig.

jag har en person i mitt liv som jag älskar över allt annat, en person som ingen någonsin skulle kunna ersätta. Min storasyster, hon ger mig så otroligt mycket utan att ofta inte få något tillbaka. jag vet att jag kan berätta allt för henne och vara hundra procent säker på att hon håller det hemligt. hon är på riktigt världens finaste människa, hennes insida är bland den finaste jag sett och hon är bland den givmildaste människa jag vet. bokstavligen. hon ger mig så mycket, så otroligt jävla mycket. jag vet att jag är förjävlig ibland, så förjävlig att hon ibland bara vill slå mig på käften och få mig att vakna upp ur min jävla drömvärld. jag är skyldig henne så mycket. jag hoppas hon ser det här och tar varenda ord jag skriver på allvar. för allt är sant. hon är världens bästa syster, dotter och vän. jag bara vet det. jag vill bara att hon ska veta hur mycket jag egentligen älskar henne för jag kan vara otroligt dålig på att visa det. jag vill bara skriva tack till henne, för allt hon gör för mig.


no one is there to save you

befinner mig i en bil påväg till skutskär. ska bli mysigt att vara med världens bästa vänner, äta stora middagar och att dricka tills man somnar klockan 6 på morgonen. det här är det bästa med sommaren!


du kommer aldrig att se mig falla.

hunnit med att träffa mina fina tjejer från klassen, sprungit 7km och även myst vid ån med erica. jag älskar sommaren.


i wish you were here

ligger förtillfället i sängen och väntar på att erica ska bli klar. ska ta mig utanför dörren och snacka lite skit.


i'm still alive but im barely breathing.

Sitter i soffan och kollar på tv, ska snart ta mig ut och springa intervaller. Med tanke på att det är fredag den 13e så lär jag ramla och bryta alla ben i kroppen. Det återstår att se. 
 

allting har en mening.

jag tror att det finns en mening med allt som händer. Att du och jag bara var menade för varandra den korta tid som du höll min hand, att du kom in i mitt liv för att få mig orka ta tunga kliv. Och sen när jag kunde stå på egna ben så var det dags för dig att gå, jag anklagar dig inte alls längre utan jag vill tacka dig för den tid du fanns hos mig. Du fick mig att känna lycka, du lagade hålen i mig och fyllde tomrummen i mitt hjärta. tack.


im still in love with who i wish you were.

ligger i soffan med altandörren öppen och lyssnar på regnet, ska sätta igång första säsongen av gossip girl och mysa ner mig under filten.


life is good

befinner mig på gymmet med linn, första gången på länge jag tränar! är genomsvettig!


jag vill förklara så gott det går, jag hoppas du förstår.

ligger i soffan och får fotmassage av mamma. snart kommer gästerna med tanke på att pappa fyller år.


whitout you

Sitter på ericas balkong, dricker saft och äter chips. Hur mysigt som helst. Glad att jag har en vän som henne.


peace and love














 
 

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Har befunnit mig på peace and love i borlänge den senaste veckan. Bra musik, helt underbara människor och mycket regn är vad den bestått av. Men jag är nöjd ändå.