Jag är dina drömmar, den som aldrig säger nej.

Vad jag har sysslat med under tiden det varir tyst här? Läs.
 
Hade tråkigt i en provhytt medan mamma testade kläder under julklappsshoppingen. 
 
Var med bland annat Lisa och Robin.
 
Julafton och jag hade nog den bästa på många år. 
 
Var på Gary's som vanligt.
 
Paulina och Markus? på donken efter williams.
 
 Paulina och jag idag, ruttna men redo för mellandagsrean..
 
 
 

jag vill ha dig och inte dina vänner så var aldrig orolig.

Äter ett mellanmål i form av nudlar. Ska försöka ta tag lite i mitt rum och i körkortsboken. 

För att finna ljuset, måste man ibland gå genom mörker.

Äntligen har jag jullov. Som jag har längtat efter det. 

Men kan du inte se att vi tappade det vi var berömda för.

Idag vid tre tiden åt jag brunch med Anna och efter det har vi pluggat, vilket vi fortfarande gör. 

Hur mycket jag än ger, så letar blåa ögon alltid efter mer.

Jag längtar verkligen till nyår, det är så mysigt att äta middag med sina bästa vänner, kolla på raketer och samtidigt spendera de första timmarna på året med dom. Här har ni bilder från mitt förra nyår. 
 

 
 
 
 
 

Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet.

Är påväg in till skolan för en lektion, otroligt ovärt men what to do? Hur som helst, så är det historia som står på schemat. 

För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv.


jag har världens bästa vänner.

Det här är till alla er som tagit er tid att lyssna på mig och mitt kaos.
Till alla er som har sett mina sår och kramat mig lite extra, till alla som har sett mig gråta och som har torkat mina tårar. Alla som suttit med mig i spöregn och fått mig att skratta genom tårarna. Det är till alla er som skickat hundratals sms med peppande ord och kärlek. Det är även till er som trott på mig när jag visat allt annat än vilja. Det är helt enkelt till er som räddat mig om och om igen.

Ibland undrar jag varför. Varför har ni gett mig er tid och er kärlek? Hur orkade ni? Varför har ni hjälpt mig resa mig upp så många gånger och varför har ni inte flytt de gånger jag varit helt förjävlig? Varför har ni stått vid min sida trots alla motgångar och undanflykter. Varför? Det är nog ingen fråga någon kan svara på, för vad svarar men egentligen på något sådant? Alla ord känns så små när man ska förklara för någon varför man älskar utan gränser. Kanske är det just det som är svaret på mina frågor. Kärlek som inte har några gränser går inte att styra. Kärleken som ni gett mig. Jag vill bara säga tack.

Jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan er. Även om det fanns dagar då jag hatade er för att ni älskade mig. Så var det just därför jag älskade er. Ni såg förbi mina undanflykter och mina försök att inte behöva ta itu med saker, ni slutade inte älska mig bara för att jag misslyckades gång på gång. Tack för det.

Ni har alla hjälpt mig. Oavsett om ni finns för mig nu eller inte, så har ni räddat mig många gånger. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna visa hur tacksam jag är och kanske går det inte att visa den enorma tacksamheten jag känner. Det är ni, som hjälpte mig att inse att jag försökte hålla ihop någonting som inte var hälsosamt. Varken för mig eller er. Tack för att ni fått mig att ta tag i livet och framförallt i skolan. Tack för att ni trodde på mig även fast mitt tvivel byggde hinder framför mig. Tack för att ni räddade mig när jag som mest behövde bli räddad.


3673 dagar..

.. Det är precis vad som gått sen du försvann. Jag saknar dig, vi ses i himlen min ängel. 
 

När du har gett dig av, så faller jag tillbaks.

Fikasällskapet var inte riktigt så glada över att få vara med på bild, så det blev en liten smygis. Har även haft match idag så det har varit lite glest med uppdatering, men nu är jag hemma iallafall. 

Ren magi - Michaela Forni

Om du aldrig läst Michaela Forni´s krönikor, ja då har du verkligen missat någonting. Hon skriver som ingen annan kan och jag önskar att det var mina tankar och mina fingrar som fått ner alla dessa ord för det är helt magiskt hur den människan skriver. Läs den här krönikan och ni kommer förstå, "går hela livet ut på att försöka hålla känslorna i styr?".
 

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Det här är vad jag ägnat mig åt i flera timmar innan jag tog en paus för att träffa jp. Dock så var uppgiften inte så svår som jag trodde utan den var faktiskt rolig så jag är desto mer nervös över provet imorgon.

Your hand fits in mine, like it's made just for me.

Har varit iväg på middag hos min morbror och hans fru. Nu ska jag skriva klart min naturuppsats och plugga till provet jag ska skriva imorgon. 

Och tänk att något så nära kan vara så långt bort.

Hamnade på Gary's ikväll även fast jag skulle stannat hemma med geografiboken. Hade nog roligare utan den iallafall. 
 


 
 
 

Lucia

Hoppas det inte gjorde något att jag lånade min fasters bilder hon tog igår när alexander hade lucia på dagis. Jag tycker lucia är så mysigt och dumt nog kollade jag inte på någon. Dessutom är småbarn så söta när de går
.
 
 

Och fast det svider och jag lider är det bäst att vi bryter vårat band.

Äter kiwi och sammanfattar provet tills på måndag. Så idag är det alltså geografi-boken som agerar bästavännen. Ungefär såhär kommer det se ut hela helgen. 

Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra.

Jag tror jag håller på att dö pluggdöden. Jag drunknar i uppgifter och diverse saker. Är tyvärr rädd för att uppdateringen inte kommer vara lika bra som den faktiskt varit under ett tag nu, för allt som ligger på bordet är vad jag kommer syssla med tills på söndag.

Jag är så ledsen för allt, all smärta jag gett dig.

Det blev en middag på Barista med samma sällskap. Testade deras sallad och den var verkligen inte god och absolut inte värd 100kr. 
 

Det var länge sedan jag tappade tron på mig själv.

 
Som sagt, befinner mig i skolan på dagarna och har inte riktigt tid att blogga. Efter skolan kollade jag på en innebandyturnering med Paulina och Ella.

Och dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger.


Har varit i skolan hela dagen och uträttat några ärenden efteråt. Ikväll har jag träffat anna, druckit varm oboy och ätit rån. Ungefär som vanligt.


lite fler bilder ifrån helgen

jag och fina lisa innan vi åkte in till Gary´s.
 
Lisa och Adam inne på Gary´s. Sötisar!
 
 
Paulina, Ella och jag cpglada inne på dansgolvet på saluhallen. Inte världens vackraste bild men vi är lyckliga.
 
Anna och Jennie var sjukt trötta på vägen hem. 

jag säger ingenting, men menar allt.

Har inte varit hemma på hela dagen därav tystnaden här. Efter skolan åt jag på cupido med anna, paulina och sofia. Efter det träffade jag nelly och marcus en stund innan jag åkte iväg på träning. När jag kom hem så träffade jag anna igen.

Det är så underligt med ett hjärta och ibland hatar jag mitt.

Igår blev det saluhallen efter Gary´s, vilket inte var tänkt. Men kul var det. Efter kvällen såg lisas mobil ut som på bilden. Det måste väl ändå tyda på en bra kväll?

Hjärtan tinar aldrig när dom väl frusit.

Har precis kommit hem efter innebandymatchen. Ska börja med maten snart och sen ska jag åka med tjejerna till Gary´s. Juste jag har färgat håret också, som ni kanske ser på bilderna, ska dock försöka ordna lite bättre bilder. Puss.

Jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam.

Vaknade för ett tag sen av ett samtal och jag ska väl börja göra mig i ordning för att ta mig ner till innebandyhallen och träffa sabina. Och jag måste bara säga hur fint det är ute.

Och vi bråkade om saker, som ingen av oss förstod.

 
 
 
 
 
 
Gud så skönt med fredag och med risgrynsgröt i skolan. Hade en 40 minuters lektion som lisa följde med sen och efter den mötte vi upp Natasha för fika på Café 018. 

Jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt.

Ligger i soffan med en skål chokladbollssmet och inväntar sex and the city på tv. Sen ska jag sova, för imorgon ska jag ta mig in till skolan. Vi hörs då, godnatt och puss på er.

Aldrig har kärlek drabbat mig så.

Har tillbringat dagen i Lisas soffa och kollat på Sunes jul och busat med katten på bilden, som också heter Sune. Nu är jag hemma och ska åka in på träning. Vi hörs senare. Puss.

Du kommer aldrig mer vara ensam.

Pga snön stannade jag hemma idag. Istället har jag och Anna ätit brunch tillsammans. Hur mysigt som helst. 

Men idag så känner jag mig märkligt säker på oss.

Några mindre smickrande bilder ifrån helgen när vi var på Gary´s. Det var verkligen super mysigt. 

Och jag minns varför jag föll för dig.

En bild från när jag fikade med saknade Erica tidigare idag på storken. Hur mysigt som helst att träffa henne igen. 

Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid.

Har precis kommit innanför dörren efter att ha träffat anna och lisa. Lisa gick all in i snön medan jag och anna mest tittade på. Nu ska jag göra en kopp varm oboy och ladda ner Sunes jul. Puss på er. 

Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig.

Kom precis hem och in ifrån snöstormen, jag hoppade i min onepiece på en gång. Det är helt galet ute. Min träning blev inställd och alla bussar var också inställda. Som tur var kunde jag åka med pappa, så jag har suttit i stan och väntat i 4 timmar. 

jag vet, jag är hopplöst svår ibland.

Äter frukost och myser runt i min onepiece. Ska byta om snart och sen åka till skolan, kommer troligtvis inte ens komma fram pga all snö. Puss.

Och aldrig har kärlek dämpat mig så.

Kvällen har tillbringats med Lisa och Anna. Den bjöd på varm choklad, dans och väldigt mycket snö. Jag har utan tvekan världens bästa vänner. Ni är alla så fina, ni anar inte. 

vi träffades liksom på chans och på något sätt ramlade vi in i varandra.

Sitter framför tvn, äter chockladbollar och dricker te. Har sånna julkänslor i år, förstår inte varför. Allt är hur mysigt som helst. 

första gången som du ska hålla nån i hand.

Igår efter att jag lunchade med anna, så kikade vi in på new yorker för ovanlighetens skull. Där inne hittade jag denna skönhet för 169kr. 

först då, kan jag vara din vän.

Anna blev min lunchdejt för dagen och senare hade vi fikadejt med bland annat Paulina. Nu dricker vi te och planerar julmiddag.