och jag minns varje sekund, din sorg blev deras glädje för en stund.

Började lördagen i rasbo på lagfest, och avslutade den på saluhallen. 





om du var min, så skulle jag va din

mina nya älsklingar.


jag har gått på knä så många år i den här staden.

Har tillbringat dagen på en brygga vid sjön och hela kvällen i stadsparken med sallad och kubb. Jag har världens finaste vänner!



jag va full, och jag va dum och jag ramla på allt

Är i skrivande stund ute på kvällspromenad i shorts utan att ens frysa med världens bästa anna. helt sjukt vad jag älskar sommaren.


allting är så underbart

har tillbringat 3 timmar i solen idag tillsammans med erica, hur skönt som helst. är dock röd som en kräfta nu haha.


man kommer på sen efteråt, att vi hade rätt kul emellanåt

Har varit hos min kära faster hela eftermiddagen och planerat resan till cypern, ätit god mat och busat med barnen.


vi måste sluta andas varandras luft

klockan slog precis 00.00 och jag antar att det är dags att sova nu. Imorgon har jag bara åtta dagar kvar i skolan innan jag åker iväg till varmare breddgrader. I en av de solstolar på bilden kommer jag ligga i om lite mer än två veckor.


jag har brutit alla löften som du höll, men jag gör vad jag kan.

ska snart åka till min syster och äta, efter det ska vi åka in till staden för lite träning. Länge sen ni fick en outfitbild så. Med tanke på värmen så körde jag på mjukisshorts från reebok och ett slappt linne från monki tillsammans med ett par låga, vita converse. Hur skönt som helst. 


du bad mig ta kärlek lätt som en vind, men jag var så ung och dumstridig.

Under tiden vi växer upp kommer vi lära oss att till och med personen som aldrig skulle svika dig förmodligen kommer att göra det. Du kommer få ditt hjärta krossat fler än en gång och det kommer vara jobbigare varje gång. Du kommer också krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat. Du kommer att bråka med din bästa vän. Du kommer ge en ny kärlek skulden för saker din förra gjorde. Du kommer börja gråta för att du inser att tiden passerar för fort och tillslut kommer du förlora någon du älskar. Så ta alldeles för många bilder, skratta alldeles för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad förut, och för varje 60 sekunder som du är arg kommer du förlora en minut av glädje du aldrig kommer få tillbaka.

för jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt.

Kände att jag behövde en enkel design ett tag. Om ni inte kan se den nya så tryck på F5. 


plugg

Har äntligen kommit igång med mina rester och kommande saker. Otroligt skönt att få undan lite saker.


finaste

Min finaste prinsessa. Kärlek till dig.


life

låter så otroligt olycklig här. jag är allt annat än det. livet är fint!


nattsvammel

Jag vet att det här inte är slutet, även om jag gråtit mig till sömns varenda kväll nu. Och även om jag sopar min panik under mattan varje morgon. Så vet jag att den där dagen kommer så småningom. Dagen då jag kan andas utan att gruset samlas i halsgropen och kudden kanske till och med hinner torka någon gång.


Men till dess får jag nog bara hålla ut. Jag får vakna upp varje morgon med skavsår i bröstet och gråta ut alla tårar som samlats i mig under året. För det kommer bli bra.


<3

Just i det här ögonblicket var jag så jävla lycklig. Jag minns exakt hur bra jag mådde vid den tiden. Som om det vore igår. Det är inte okej att sakna en stund och en person såhär mycket. En person som fick mig att må så overkligt bra.


someone to love

Konsten att veta vem man är och att vara stolt över det, att våga stå för sina åsikter, att veta att man duger och att man är bra som man är, att våga göra misstag, att våga vara stolt över sig själv, att våga falla och sedan ha modet att resa sig igen.

Alla har vi brister och jag känner till mina ganska bra, men jag vet att det är okej att dem finns där. Det är klart jag försöker göra saker och ting bättre, men jag är bara människa och jag kommer alltid vara missnöjd över något, OM jag är på det humöret och har en dålig inställning.

Vare sig man väljer att skylla på andra eller trycka ner någon annan, så är det enligt mig ganska simpelt. Jag tycker man ska börja med sig själv istället. Det är den enda människan du egentligen kan styra över.

Försök aldrig styra och ställa i någon annans liv, så lågt får vi aldrig sjunka som människa. Så var stolt över den du är för det finns bara en av dig och alla andra har sin rätt att vara stolta över sig själva, eller i alla fall att försöka vara det.


du är solskenet mitt i allt regn.

Ekar lite här. Var hur som helst på skiva igår på bj. En helt underbar kväll/natt!








.


.

fallow your heart, even though it's on you left. it's always right.


när jag går ner

förstår inte hur jag kan vara så trött. ska nog vila en stund.


dansa pausa

hänger ute i solen med tjejerna innan matten. sjukt varmt


dom ljuger

sitter på bussen, ska möta upp paulina på station innan vi tar nästa buss till skolan.


.

Jag har kommit till slutsatser som, om saker och ting hade blivit som du ville att de skulle bli så är det måttet på ett framgångsrikt liv. Det viktiga är att inte vara bitter över livets besvikelser. Lär dig att släppa taget om det förflutna och inse att varje dag inte kommer vara solig. Och när du befinner dig vilse i mörkret av förtvivlan, kom ihåg att det bara är i nattens svarta mörker du kan se stjärnorna och de stjärnorna kommer leda dig hem. Så var inte rädd att göra misstag, att snubbla eller falla, för större delen av tiden så kommer de största utmärkelserna från saker som skrämmer dig. Kanske kommer du inte få allt som du önskat. Kanske får du mer än du någonsin kunnat föreställa dig. Vem vet var livet kan ta dig, vägen är lång, men i slutändan är resan målet.

när du sårar mig som bara du kan

ärligt talat, jag vet inte.
det är korkat att hålla fast vid något som bara sårar dig, samtidigt som det är korkat att släppa taget om något du alltid velat ha.


satan vad ont det gör

tiden läker inga sår och det som inte dödar, stärker inte heller.


ingen kan någonsin nå oss här

Ibland så skulle jag vilja göra som lasse sjunger:
"slita av mig mitt liv som en t-shirt
och köpa mig ett nytt
med någon som dig"