Nolia cup - umeå

För mina innebandyintresserade läsare: Första matchen, mot iksu är avklarad. Vinst med 6-3. 1 mål Maria Schoeps, Emma Hammarsten, Amanda Lundgren, Evelina Sparf, 2 mål stod Johanna Armstrand för.

Tänker utse min matchens lirare och den faller på Johanna Armstrand som var överallt på banan idag och gjorde dessutom alla rätt i mina ögon.


jag har inga starka armar att bära dig på, jag är inte mycket, inte mycket att titta på.

Sitter på bussen upp till Umeå, har 5 timmar kvar och jag har kramp i benen.Känns tungt att jag ska göra detta 5-6 gånger till det här året. På bilden har vi Hammar och Linn som hälsar så mycket!
 



Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem.

Jag är verkligen en dålig bloggare. Ber om ursäkt för det, men jag har faktiskt haft en del att göra idag eftersom jag åker till Umeå imorgon. Bild från senaste gången jag befann mig i där uppe. 
 




svar på frågestunden

Gillar du sushi?
Svar: Det skulle aldrig falla mig in att stoppa sushi i min mun. 

Gillar du att ta den i tvåan?
Svar: På riktigt, väx upp!

Stämmer det att du kan spela "collide" på gitarr?
Svar: Håller det för mig själv. Nejrå, men jag är på god väg tack vare dig!

Varför är du inte lesbisk längre?
Svar: Oj, du kan inte ha läst min blogg länge eller vara min vän. Hur som helst. Jag har aldrig varit lesbisk. Jag har varit tillsammans med en tjej, ja. Men det är två skilda saker. Man är kär i personen och inte i könet. Nu håller jag mig till killar enbart. 

Favorit rätt?
Svar: Åh, sånna här frågor är så svåra. Jag älskar mat! Men jag kör på det klassiska och säger - tacos!

Vad är din sämsta, samt bästa egenskap?
Svar: Den frågan var ännu svårare. Min sämsta egenskap är nog att jag blir väldigt lätt ledsen och sårad. Jag tar åt mig väldigt mycket av vad människor säger till mig även fast det inte kan verka så. MIn bästa är.. Nej jag vet inte faktiskt. Jag är väldigt förlåtande. Det kan vara både bra och dåligt. 

Spelar du fortfarande innebandy? Och vart spelar du?
Svar: GIvetvis! Jag spelar kvar i FBC Uppsala. 

Har du pojkvän?
Svar: Nej, det har jag inte. 

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Eftersom jag försov mig imorse så hann jag inte blogga och skolan har också varit lite stressig så jag har helt enkelt inte haft tid. Men tänkte att jag lägger upp dagens outfit nu istället. 
 



frågestund

Tänkte köra på en liten frågestund nu när jag är igång med bloggen igen. Fråga på bara, svaren kommer så fort som möjligt. Ni får en gammal bild på köpet också. Puss
 



någonting säger mig att du blir borta en lång, lång tid.

(Tidsinställt inlägg)
Visade knappt några bilder från cypern i juni. Så medans jag spelar match så kan ni få kolla på dessa. 
 












och du var sötare än dom, men jag slängde bort det igen. jag slängde bort nån slags vän.

Snart kommer linn och hämtar upp mig för match mot Tyresö. Skulle egentligen vilja ha en vilokväll och bara ligga i sängen. Mitt humör är inte på topp så att säga. 
 




för att finna ljuset måste man ibland gå igenom mörker.

Befinner mig på historian tillsammans med Paulina. Hon ville så gärna hälsa på mina läsare så här har ni henne & mig, hehe.


jag var bara inte gjort för dessa dagar.

Ska börja dra mig mot skolan, historia och svenska står på schemat, samt en oändlig håltimme. Ikväll är det match mot tyresö trollbäcken. Här har ni dagens outfit:






jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann.

Gick in på gina tricots hemsida, deras kläder brukar inte falla mig i smaken men jag hittade en del faktiskt. Bland annat det på bilden nedanför. Alltså skinnjackan i verkligheten, jag dör. Jag älskar den!





jag skulle pröva mina läppar mot nån annans om du lämnade mig nu.

Har varit lite glest med inlägg idag, men jag har haft träning på träning så det är ganska förståerligt. Lovar att bättra mig. 


måndag

Ska springa ut till bussen som går om exakt sex minuter, men först: såhär ser jag ut idag!







en saknad större än allt.

Om ett år tar jag studenten och du kommer inte att vara där. Inte på riktigt, men du kommer vara där i våra hjärtan. Alltid i mitt hjärta. Jag saknar dig och jag saknar alla minnen vi aldrig hann skapa tillsammans. Jag saknar tiden vi aldrig fick, som vi borde fått. Världen är så otroligt orättvis. 

En dag ska jag kunna gå till din grav, utan att tårarna bränner bakom ögonlocken. En dag ska jag kunna titta på bilder på dig från din tid i livet utan att gråta och en dag ska jag kunna kolla på din gravsten utan att det vrider sig i magen på mig. 

Jag saknar dig så att det gör ont. Jag hoppas att du vet det för hur mycket jag än skulle vilja berätta det för dig så kan jag inte göra det. 

lägg din hand mot min kind och visa mig vägen, kommer du ihåg den?

Innan jag somnar tänkte jag ge er några bilder ifrån peace and love i juni-juli. Har inte gjort det om jag minns rätt. Jag mådde så bra den här veckan, trots bakfylla och regn så hade jag det så jävla bra!




Inkilning/nollning.

Igårkväll var det inkilning/nollning för de nya spelarna i FBC Uppsala. God mat, mycket skratt, shots och andra drinkar. Ungefär såhär såg det ut. 






om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Okej, nu börjar jag på riktigt. Har precis kommit hem till björklinge från mitt andra hem, salabacke. Mina sambos lämnade mig imorse så jag hade ingen lust att vara kvar där själv. Nu är det söndagsmys i onepiecen som gäller. 




 

du är fin och jag vill dig väl, kom hit och lär känna min själ.

Nu kör jag igång ordentligt igen. Landade i soffan för en stund sen efter att ha cyklat "tour de france". Maxfart i fyra mil, jobbigt men otroligt kul. Ska göra mig i ordning för att ta mig ut till storvreta på inkilning. 





säg som det är, för den gången krävs det mer.

Och här ekar det tomt, och kommer fortsätta göra ett tag. börjar blogga ordentligt runt den 20e igen, så var tillbaka då!


när du stod där i fredagsnatt, en sån blick du gav mig så varm.

de senaste dagarna har innehållt en hemflyttning, mys vid ån och även på framfickan, sist men inte minst två innebandymatcher.


i can see your true colors.

Ligger i soffan och kollar på os. Ska aldrig bo med lisa när det är os igen, det enda som visas på våran tv är simhopp, dock är det bågskytte hon kollar på just nu..