Det kommer aldrig vara över för mig

Idag släppte Håkan hellström en ny låt. För er som inte vet så är han nog min absoluta favorit av alla artister. Det är någonting med hans texter och budskap som verkligen fängslar mig. Hur som helst, här har ni den nya låten:



Vi som väntar på någonting gott väntar alltid för länge.

Sitter fortfarande med näsan i religionsanteckningar inför imorgon. På sista tiden har skolan blivit viktigare för mig av någon anledning. Tänk att det endast är 85 dagar kvar tills studenten. 
 

Och sedan gör man det bara, vad som helst, man gör det bara.

Under de dagar då jag bara går i skolan och pluggar finns det inte så mycket att skriva, så jag tänkte tipsa om michaela forni's krönikor, de alla är så otroligt bra. Här har ni tre stycken:  "Jag kan inte vara perfekt tyvärr", "Jag vill leva mer" och "Det finns vänner och så finns det vänner".
 

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Efter skolan blev det en fika på storken med Paulina och Ella samtidigt som vi pluggade inför religionsprovet på onsdag. Eftersom jag inte får äta någonting i form av fika, godis eller glass så blev det en jättegod macka för min del med kycklingröra. Paulina tog en likadan macka, dock med skagenröra på istället.


För vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig.

Sitter på bussen till skolan för en redovisning. Saknar mina fina tjejer i klassen, det känns som det var tusen år sen vi sågs.
 

Men jag går inte isär när jag går med dig.

Köpte en kofta förra veckan eftersom koftan jag hade på mig just då kliade så mycket. Denna kommer vara fin en sommarkväll till ljusa jeansshort och ett linne. Den är ifrån gina tricot och kostade 99kr.
 
 

Minns bara allt det bra, allt som var du och jag.

Imorse när jag klev upp startade jag en diskmaskin samt en tvättmaskin. Vuxenpoäng! Efter det har jag planerat en målvaktsträning jag ska hålla i ikväll samtidigt som jag åt pannkakor med bär. 
 

Lyckliga stunder.

Att skratta är det bästa som finns. Därför bjuder jag på några bilder med skratt.

 
 
 
 
 

Hur lämnar den man älskar? Jag kommer aldrig att förstå.

Det blir inte så mycket skrivande på dagarna, utan mest på kvällarna så att ni vet. Idag fick det bli en sån dag då jag ägnade mig åt skolarbete en hel del tillsammans med anna samtidigt som vi åt pannkakor till lunch. 
 

Peace and love.

Det enda vi hade här var pengar- och alkoholproblem. Ingenting annat. Förutom en sjukt kul vecka såklart.
 
 

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.

 
Vi tjejer är några av de mest komplicerade varelserna på den här planeten. Det enda vi tjatar om är att hitta någon som behandlar oss bra och att det är så himla viktigt att hitta en pojkvän som är snäll. Men så fort vi finner den här snälla killen så hamnar han i en såkallad "friendzone". Det spelar ingen roll vad han känner för oss, utan han bara hamnar där. Han blir vår bästa vän.

Sedan träffar vi en kille som har noll i huvudet, behandlar oss illa och så helt plötsligt så blir vi kära. Vi blir sårade och personen vi placerade förut i våran friendzone. Ja, han finns där. Låter oss gråta ut mot hans axel utan att döma oss. Ändå får han vara kvar där, i den zonen. Även fast han är den pojkvännen som vi faktiskt letar efter. 
 

Något patetiskt, men jag vill bara ha dig.

Efter sista lektionen åkte jag till storken där jag mötte upp några ifrån min klass samt anna. Dom andra fikade medans jag tog en sallad. 
 
 

Och tänk att att något jag alltid trott skulle vara så svårt, var så lätt.

Just nu sitter jag på bussen till skolan, geografi och historia står på schemat. Tänk att det bara är tre månader till studenten. Det har gått så otroligt fort.


nytt & fräscht

Som ni märker har det blivit en del ändringar med designen under natten/morgonen samt att det tillkommit en ny kategori vid namn "Träning". Det är ett ämne jag tänker börja skriva lite om eftersom jag kommit igång med den ordentligt nu. 
 

Om himlen finns är jag förlorad.

Det är så skönt att det äntligen har varit lite fint väder. Dessa tre bilder är från en långpromenad i solen med världens bästa hund, en dag när jag var ledig förra veckan. 

 
 

Det är så lätt att fantisera.

För en stund sen petade jag i mig lite våfflor och nu ska jag sätta mig ner för att titta igenom innebandymatchen mellan Falun och Granlo. Mestadels för att Rasmus Enström spelar haha.

För att jag aldrig nämnde att det du gör är bra.

Bra uppdatering som vanligt, lovar att skärpa mig imorgon! Eftersom innebandyn blev inställd åkte jag till gymmet och körde styrka samt intervaller. Det var hur skönt som helst.

vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramla vi in i varann.

Det är svårt att hålla bloggen uppdaterad varje dag, men jag ska göra ett försök ännu en gång. Imorse klev jag upp tidigt för att vara barnvakt 08.00 till senare på dagen. Vi kollade på film och mös, lekte och åt pannkakor. Hur mysigt som helst.