Idag så känner jag mig märkligt säker på oss.

Styrde pannkakor till frukost imorse och efter det åkte jag till en park i stan med Erica för att fika. Det är så skönt att ha någon som henne.
 
 

Skateboard

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skarholmen

 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har alltid vetat, att du inte skulle stanna.

Har bytt ut löpartightsen och tjocktröjan mot ett par jeansshorts och ett linne ifrån Markus garderob. Nu ska jag iväg och carpa lite med Erica. 
 
 
 

Jag var bara inte gjord för dessa dagar.

Ligger i sängen hemma hos Markus och äter yoghurt medans han är i skolan. Ska snart fixa i ordning mig lite och ta vara på solen. 
 
 

Känn ingen sorg

För några dagar sen var jag iväg på bio med Anna för att se "Känn ingen sorg". Filmen som handlar om Håkan Hellström och herregud så bra den var. Det var länge sen jag tittade på en film som gjorde att jag inte kunde hejda mina tårar. Ett tips: se den!
 
 

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen. Har jobbat från 07.00 - 17.20. Ska snart äta middag, sen möjligtvis ta en löptur och efter det åka till stan. 
 
 

Den största saknaden i mitt liv.

 
 
 

Men sist jag såg dig så satt känslorna kvar.

Har varit iväg hela helgen och spelat innebandycup i Sala. Jag kan inte beskriva hur fantastiskt mitt lag är. Det kommer fler bilder så fort jag lagt över till min dator. 
 
 

Saknad

En otrolig saknad, från att träffas varje dag i tre år till att ses en gång i månaden. Vi måste hälsa på Ella i USA snart.

Hur dom än försöker ta oss ner på jorden.

Sitter i bilen mot Sala just nu. Ska spendera hela dagen där på innebandyplanen. För att läsa live-twittrande om matcherna, klicka här!
 
 

Varför vill du ha mig, i din famn?

Pga jobb så har bloggen blivit lite lidande. Jag går upp vid 06.15 och är hemma runt 16.30 igen så det finns inte så mycket tid just nu. På kvällarna tar träningarna upp min "lediga" tid, men jag ska försöka bättra mig. Inte bara för er som faktiskt läser fortfarande utan för min skull också. 
 
 

Jag vill inte vara din dröm.

När jag slutade jobba idag åkte jag hem till Markus för att äta middag. Efteråt så åkte vi till skarholmen för att bada, dock satt jag på sidan istället.

 

jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra.

Snart ska jag byta om för att ta bussen in till innebandyträningen. Senare ikväll ska jag förmodligen träffa M, som kommer hem från borlänge. Antar att ni sett att det skett några förändringar här på bloggen också. 
 
 

Emmaboda

 
 
 
 
 
 

kärlek

Går det att bli kär på nytt varje gång man ser en människa? För isåfall blir jag det. 
 
 

Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.

Dagarna och livet bara rusar förbi. Jag har gått klart mina 13 år i skolan. Jag minns det som igår när jag och en väldigt nära vän till mig stod inne på en toalett i niondeklass och bråkade om vem som var sur på vem. Det är snart fyra år sedan. 
 
Det känns som att man aldrig någonsin kommer hinna göra allt det man vill göra i livet. Innebandy är en del av mig, absolut. Det är en av mina drömmar. Men jag har så många fler drömmar som innebandyn står i vägen för. Jag vill flytta till London ett år, jag vill bo i USA. Resa jorden runt med någon som står mig nära. En dag vill jag plugga vidare till någonting jag verkligen brinner för, men jag har absolut ingen aning om vad det är. 

Det är så många saker man måste lista ut. 19 år av mitt liv har gått och jag har ingen som helst aning över vad jag vill göra och hur jag ska göra det. Jag har tagit studenten, det är nu jag ska göra allt jag någonsin drömt om och jag är livrädd.
 
Jag vill leva, inte bara existera.
 

Du är den enda som har fått mig att känna mig svag.

Är bortbjuden på middag hos min fasters familj. Har precis hoppat studsmatta med den minsta och jag har aldrig sett en så glad unge. 
 
 

men jag vill inte ha en annan värld

Nu kommer det förhoppningsvis bli lite bättre uppdatering. Köpte nämligen en Macbook Pro igår.