the kind of love i need

längtar så sjukt mycket just nu och om exakt 47 dagar befinner jag mig precis där.


can you hear me?

Ligger i sängen med anna och läser bloggar. hon är fin min vän.


det är alltid lika svart

livet är bra underbart ibland. har planerat valborg med världens bästa anna idag och nu kan fan ingenting gå fel. godnatt mina fina, trogna läsare.


you're my little lady

Vill bara klargöra en sak för alla. Jag mår bra. Jag har mått bättre, men jag mår bra. Jag kommer inte ligga hemma i veckor och deppa över det som har hänt. För några månader sen hade jag gjort det. Men inte idag. 

Jag har lärt mig så mycket av det här förhållandet. För jag har aldrig känt så mycket för en annan människa och jag har nog aldrig lärt mig så mycket av någon annan heller. Vi har verkligen inte haft ett perfekt förhållande och det kommer vi aldrig förneka. 

Men vi har på något sätt gjort varandra hela. Samtidigt som vi kanske gjort varandra lite trasiga ibland också. Du kanske läser det här och du kommer alltid vara speciell för mig. Och du ska veta att jag inte ångrar en enda dag tillsammans med dig.

I'm gonna live my life

kvällen börjades med ett sm-guld, tack för det storvreta. Vidare mot jennifer pettersson och kvällen avslutades på saluhallen med en massa fina människor. det är kvällar som igår jag lever för.

 


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

anna gick precis och jag lag mig i sängen och fortsatte kolla på william. han kan vara den roligaste människan på jorden.


sm-guld

ingen kan vara lyckligare än mig just nu, ligger hemma i soffan, äter glass och bara njuter av att jag och de andra fantastiska tjejerna kom hem från umeå inatt med en guldmedalj runt halsen. ikväll blir det java och sista semifinalen mellan storvreta-falun.


a broken heart

Även fast jag inte vill gråta så gör jag det ändå. Jag är trasig. Fullständigt. Och det är den värsta känslan i världen.

det gör ingenting om dina händer är här

ligger i soffan och kollar på greys anatomy. ska snart börja göra mig i ordning för att åka till stan och träffa min fina.


it happend so fast

höll till hemma hos andrea igår. tävlingar, dans och fina vänner!