Ni hittar mig på forme istället.

Ville starta om på nytt, denna gång böt jag bloggportal. Nu finns jag HÄR(!) istället. 

Alla trodde att jag skulle förlora mig.

Sen sist har jag ätit med mina föräldrar på restaurang vilket är otroligt ovanligt att jag gör med dem två. Det blev en oxfilé som var otroligt god. 
 
Har snart spenderat en vecka med min pärla. Snart kommer (tyvärr, för att jag vill ha henne jämt) min faster med familj hem till Sverige och tar tillbaka henne. 
 
Spenderade onsdagskvällen i en ishall för att kolla på almtuna - timrå tillsammans med hela innebandylaget. Det kommer nog bli flera.
 
När man kommer hem till Markus så får man umgås med den här lilla vovven istället. Raka motsatsen till Hilde. Laser är vild.

Kan du älska mig precis som jag älskar dig?

Kom hem till markus för en liten stund sen. Snart ska vi ta en promenad till Gränby C.

Vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under det.

Ska klä på mig ytterligare ett lager så att jag kan ta mig ut för en kvällspromenad med hunden. Är så fruktansvärt trött idag, med tanke på endast 5 timmar sömn. Har dessutom haft en relativt aktiv dag, vilket inte är så vanligt just nu. 

Snö

Helt plötsligt blev allt mycket mysigare. Det är mysigare att ligga i sängen, att äta frukost, att ta på sig ett par raggsockor osv. Jag brukar tycka extremt mycket om snön den första veckan, sen tröttnar jag totalt. Igår var markus här och fy vad jag trivs i den människans sällskap.
 
 
 
 

Fyrverkerier

Tidigare idag plockade mamma och pappa upp mig för att åka till stan och kolla på adventsfyrverkerierna. Efter det åkte vi för att fira anneli som fyllde år. Tog mig en sväng hem till björklinge för att ta med mig mer kläder innan jag åkte tillbaka till gränby igen.