Du har lämnat mig på den jävligaste av alla platser

Har precis satt mig i bilen med två slitna krigare bakom mig, i väntan på de två sista. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar hem till min säng, min familj och min pojkvän.


Emmaboda

Befinner mig alltså på emmabodafestivalen.


Jag vänder ut och in på sommaren

Vaknade upp hos M idag och har varit där hela dagen för att fira att han fyller 18 år. Grattis på födelsedagen älskling.


Vi skulle nog ha hamnat här ändå

Kvällen igår började i stadsparken med några väldigt fina vänner. Den fortsatte sedan i gränby samt på birger jarl för att fira M.


Men jag vill inte ha en annan värld.

Efter att jag hade lämnat jp och anna vid bussen till eckerö åkte jag till m och väckte honom. Lite senare åkte vi till robins sommarstuga för att bada.

https://cdn2.cdnme.se/2744758/6-3/pic_51e5e259ddf2b322d70cda5d.jpg" class="image">


Du sjunker för djupt

Igår sprang jag för första gången efter min knäskada på två månader. Eftersom jag måste springa i ett lugnt tempo och endast 10 minuter så hann jag med en runda på 1.6km. Äntligen kom jag iväg till gymmet också.



Jag kommer ihåg alla dagar med dig

Imorse när jag vaknade tog jag och anna cyklarna ner till badet. Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag fixa en kycklingsallad till middag.


Tror det här kan vara början på nått nytt

Igår kväll blev det en pw med hunden i kvällssolen och efter det åkte jag hem för att fräscha upp mig lite innan jag cyklade iväg till jp och myste på hennes balkong.


Det är ingenting mellan oss

Gårdagskvällen bjöd på en del äventyr. Efter några basketrundor bestämde sig jag, anna och jennifer oss för att tälta i länna. Väl där så ångrade vi oss och åkte till salabacke för att tälta istället.


Till digte

Det här är till dig som inte orkar leva mer, som är rädd för att somna på grund av att ångesten vägrar släppa taget om ditt psyke och till dig som gråter för att hela livet känns meningslöst, dig som helst av allt bara vill lämna den här världen. Dig som springer tills benen ger vika bara för att du fortfarande tror att sanningen går att springa ifrån. Till dig som bara äter ett halvt äpple under hela dagen för att någon fått dig att tro att du inte duger som du är. Det är till dig som sitter uppe på nätterna och viskar för dig själv att det måste bli bra snart för annars ger du upp. Dig som inte orkar.
 
Lyft på huvudet och sträck på ryggen för du har ingenting att skämmas över. Strunta i att dina ögon är rödgråtna och att hela din kropp skakar. För du är aldrig ensam och om du ser dig omkring så kommer du märka att det alltid står någon där med armarna utsträckta redo för att ta emot dig när du faller. Sluta göm undan paniken, för är det ingen som ser det, så är det ingen som kan rädda dig heller. Du får gråta och du får skrika hur mycket du vill, det finns ingen som säger att man måste skratta och le hela tiden. 

Sist jag såg dig, så satt känslorna kvar.

Bara för att publicera någonting så blir det ett par till bilder från min student samt för att det var den lyckligaste dagen i mitt liv, så den är värd att minnas.