det kommer annat i mellan och det är bra.

Idag verkar vara min otursdag. Hela min uppsats som skulle in nu har raderats samt allt annat. Jag kanske ska ringa och säga att jag blev akut magsjuk till min körlära för att slippa oturen. 
 
 

Du behöver aldrig mera vara rädd.

Sitter nu på bussen hem ifrån Umeå. Ska bli så skönt att inte behöva åka tillbaka förrän i februari. Vinst blev det också för den delen.


jag har varit i alla städer.

Nu är det dags för ännu en umeå-resa. Jag har precis gjort mig klar för att åka in till Uppsala och kliva på bussen. Ska försöka blogga om internet fungerar. 
 

3. Mina drömmar/mål/önskningar.

Min allra största dröm är att bli sådär galet kär i någon som är precis lika kär i mig. Någon som jag är så otroligt nära med, men hur nära vi än är varandra så vill vi alltid vara lite närmre. Någon som jag vet att jag kan lita på till hundra procent, som aldrig skulle svika mig och någon som jag aldrig någonsin skulle behöva oroa mig för att förlora. Sån där kärlek som håller hela livet och sån kärlek som gör att man bara blir mer och mer kär för varje dag som går. 
 

tänk att något så enkelt som du bredvid mig, kan göra mig så lugn.

Tog mig i kragen efter ett utbrott med många tårar pga ilska och gick till Frida. Vi åt god mat och dom bestämde sig för att gå ut på krogen. Men med tanke på att jag har match på söndag fick jag stanna hemma. Inget mig emot eftersom jag fick gå en två timmars lång promenad med anna och bara prata. Nu ska jag och Emil sova. Godnatt.

mina känslor har jag svårt att glömma bort.

Jag minns en kväll då jag fick ett sms av en av mina närmsta vänner, hon behövde prata och skrev att jag aldrig någonsin kommer tro på det hon har att säga. Jag blev såklart orolig men trodde inte att det var något allvarligt. Jag mötte henne och redan på långt håll såg jag att något var fel, när hon kom närmare såg jag hur hennes ögon var alldeles röda av gråt. Chocken i hennes ansikte. Jag kramade henne och hon sa "mina föräldrar ska skilja sig". Plötsligt så var jag lika chockad som henne, men på ett annat sätt förstås. 

Det är ganska sjukt hur ett helt liv kan förändras ibland. Hur mycket och hur stort det kan förändras på bara en sekund. Av bara några ord. Helt plötsligt är en familj inte en familj längre utan de går skilda vägar. Det är konstigt hur ett par som älskat varandra villkorslöst i över 22 år helt plötsligt inte älskar varandra längre. 

Ni som fortfarande har föräldrar som bor ihop och älskar varandra, ni ska vara lyckliga. Jag är lycklig. 
 

2. En person jag vill träffa just nu.

Jag behöver inte ens fundera på den här punkten. Personen jag vill träffa allra mest just nu är min farfar. Det var hela 10 år sen jag såg honom sist och saknaden är enorm. 

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här.

Sitter i köket och försöker skriva klart min uppsats i religion, lyssnar på lars winnerbäck och har solen lysandes in i fönstret. Skrev nationella i svenska tidigare idag, mitt sista någonsin. Det är sjukt vad tiden går fort. Snart är mitt sista år på gymnasiet slut.

1. En bild på mig och 10 fakta om mig.

1. Jag tar åt mig väldigt lätt och väldigt mycket av negativa saker.
2. Jag är otroligt rädd för katter men tycker dom är söta på avstånd. 
3. Jag kan vara den mest morgontröttaste människan som gått på den här jorden. 
4. Jag tycker inte om julen, den är bara jätte lång och tråkig.
5. Jag vill flytta hemifrån tillsammans med en pojkvän. 
6. Jag är dock rädd för kärlek. 
7. Ett av mina favoritställen är Ullared konstigt nog. Jag bara stormtrivs där.
8. Jag vill adoptera en hund som blivit illa behandlad. 
9. Jag fullstäldigt älskar naturkunskap, framförallt kemi.
10. Jag vill kyssas i spöregn en sommarnatt med killen jag älskar och som älskar mig.

älskade bästaste sommar


när allt annat här är falskt och fel.

Är hemma hos min syster förtillfället. Vi har räknat pengar hon sparat och jag blir hur avundsjuk som helst. Jag kan inte spara.. Nu ligger vi i soffan och tittar på grey's samt inväntar min innebandyträning. 

när långa nätter inte blir som man vill.


Har religion och sitter i biblioteket med tre fina vänner, men ella var den enda som ställde upp på bild. Och som jag antog igår, min träningsvärk idag är inte att leka med. 

jag skulle vakna mitt i natten och ta en lång promenad



 
Kom precis hem från hockeyträning och jag hade glömt hur kul det var. Frågan är bara hur jobbig min träningsvärk imorgon kommer vara haha. Nu ska jag äta nudlar och sen gå och lägga mig. Jag är helt död. Puss

jag saknar dig mindre och mindre

 
 
Kom hem för ett tag sen efter att jag sprungit en a1. Det var faktiskt riktigt skönt för en gångsskull. Ska äta lite kvällsfika innan jag går och lägger mig. Godnatt. 

och jag förstår honom för folk skrattade åt mig.

Hade ingen tid att skriva igår, varken innan eller direkt efter matchen. På bussen från Umeå var internet jätte dåligt och det blev därför inget bloggande. Just nu väntar jag på att lisa ska komma och så ska jag ta med hunden ut på en springtur. A1 står på schemat. Puss.




vi glömmer allt och tror att tiden är svår

Sitter på bussen upp till Umeå med denna bok i högsta hugg. Det är dags att ta tag i den om jag vill ha ett körkort.


Du säger att kärleken aldrig var till för dig.

Slänger ihop ett inlägg om vad som har hänt sen sist, vilket var för ungefär 3 veckor sen. Detta är desvärre bara en bråkdel av vad jag gjort. 

Befann mig på IKEA med jessica och drömde oss bort till egen lägenhet och inredning.




Drack drinkar och förade på Gary's med massvis utav fina vänner som resulterade i en utgång på saluhallen.


Åt på dragon palace med lisa, sebastian och erica dagen efter en utekväll.


Fikade med Ella, Paulina och Sofia efter en dag i skolan.


Firade Sofie efter att hon fyllt 18, men följde tyvärr inte med ut. (Ella och Sparf på bilden)

och allt som vi sa då, tänk om man kunde säga så.

Blev bjuden på middag hemma hos lisa med 4 andra fina tjejer. När dom åkte till Gary's för att sedan dra vidare till bj så gick jag hem med tanke på att jag åker till Umeå imorgon för innebandy. 
 



and i used to say never say never.

Det är fan dags för mig att börja blogga igen. Ska försöka starta upp med det imorgon eller efter helgen när jag kommer hem ifrån Umeå. Hur som helst, sitter förtillfället i köket och skriver mitt tal samt äter ägg. 
 

don't you worry child

Till slut går man sönder, det är bara en fråga om tid.