är vi trygga bakom väggarna här, jag vill inte få in den där världen.

Det är snart dags för mig att börja packa mina innebandysaker inför matchen ikväll. Ska visa er min nya matchtröja senare, den är sjukt snygg!

jag kanske borde vara lycklig nu.

Folk har bett om bilder på mitt rum. Här har ni ett par halvdana, ska försöka ta bättre senare när det inte är stökigt. 

Det är så logiskt, alla fattar utom du att jag tänker på dig precis just nu.

 
Det har verkligen inte gått att ladda upp bilder på min blogg idag. Men nu verkar det fungera igen. Bilderna visar lite utav gårdagen som spenderades på Williams. 

Du behöver aldrig mer vara rädd.

Skor - dinsko, byxor - cubus, jacka - monki, mössa - emilio.

Jag ska utstå all ensamhet som följer när du går.

Igårkväll fick vi besök under fotbollsmatchen av Linn, Linn och Lisa. Efter den spelade vi lite fifa och så åkte dom hem. 

är det såhär det känns att vara lycklig?

En perfekt tjocktröja- och mössdag idag. 
 
Min lunch fick bli nudlar och väldigt sen också. 

vi kommer att dö samtidigt du och jag.

 

någon gång måste du bli själv.

På bilden ser vi min frukost tidigare idag. Snart dags att dra sig till skolan för geografi och historia. 

För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv.

 
Det finns så väldigt många människor som anser att det mest smärtsamma som finns i livet är att förlora en person man värdesätter väldigt högt. Men hur kan det ens vara möjligt? Jag tror att det mest smärtsamma i livet faktiskt är att förlora sig själv under tiden man värdesätter någon annan alldeles för högt och glömmer bort att man själv också är speciell.
 
Jag tror man måste älska sig själv för att kunna älska någon annan. För hur är det möjligt att tro att någon annan kan älska dig om du inte ens kan göra det själv? Om du inte ens kan övertyga dig själv att du är värd någonting, hur ska du då kunna övertyga någon annan då? Jag säger inte att det inte går, det här är bara någonting jag tror. 

Du får något så mycket bättre, du får hela jävla jag.

 
Har precis avnjutit en helt sjukt god middag med min sambo. Vi har nu bott här i fem dagar, dock har jag varit i Borås tre av dem. 

jag ger dig inte min morgon och inte min dag.

 
Idag hade jag fikabesök. Mina fina tjejer kom med diverse godsaker som jag desvärre inte fick smaka av. Åt fruktsallad och kollade på istället, men det dög för mig. är inne på min andra månad utan sötsaker.