Du får hela jävla jag.

Haft världens mysigaste kväll med min pojkvän. Först gick vi runt en sväng på gränby där han fick för sig att köpa ett jättefint halsband åt mig, efter det tog vi bilen ner på stan för att äta kinabuffé. När vi var klara åkte vi hem, lag oss i soffan med fruktsallad och kollade på film. 

inspiration

 
 
 

Vi glömmer det som var förut.

 
Jag även kallad mästerfotografen var igång idag. Ja, jag var ironisk. Hur som helst gick jag upp en otroligt bra tid idag för att vara mig. Tog mig till stan för att möta upp anna och för att gå till um samt arbetsförmedligen. Kände att det var dags att skriva in mig där igen så att jag kan få hjälp med att söka jobb igen. 

Säg att du vill ha mig här.

Var så fruktansvärt sugen på någonting gott att äta medans jag tittade på pretty little liars. Fick för mig att baka någonting och här har vi resultatet. Dom blev supergoda!

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Mamma och pappa lämnade mig för att äta middag hos min faster. Jag hade inte orken att följa med efter igår så jag stannade hemma och slängde ihop hamburgare och pommes frites. Var så otroligt hungrig när jag gjorde maten men jag fick bara i mig en hamburgare samt pyttelite pommes. Men det var supergott!

you better dance.

 
Gårdagen började hemma hos Sparf och fortsatte sedan på bj. Dessa två bilder är i princip de jag har från igår. Tyvärr haha.
 
 

Hon säger att hon redan sett spanien.

Har hittat en del fina väskor senaste tiden. Klicka på bilderna för att komma till hemsidan. 
 
 
 
 
 
 

Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu.


4. Har du bra självförtroende? - Ibland är det självklart bättre än vid andra tillfällen. Men för det mesta, ja.
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? 
- Flytta utomlands.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista. 
- Städa mitt rum, måla en byrå samt åka och byta däck på bilden.
 


Vad jag bryr mig om nu är att ifrån samma säng lyssna till samma regn.

I brist på bloggmaterial så kommer jag besvara tre frågor från en lista varje dag. Ja, tills dom tar slut såklart. 
 

 
1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Möjligtvis till Thea, men jag vet inte.
 
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? -  Kärlek utan sex.
 
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Minns inte. Men jag såg senast pretty little liars.
 


Om jag var tio år yngre så skulle jag inte behöva dig längre.

Tänkte tipsa om min absoluta favoritblogg. Den skrivs utav en föredetta lagkamrat som flyttat till Kalifornien för att plugga samt leva livet. Ni kommer inte bli besvikna, snarare avundsjuka. Klicka på bilden för att komma dit!

Man väcker en ångest när man släcker en annan.

 
 
De senaste dagarna har spenderats som hundvakt, samt hemma hos Markus. Vi har gått på promenader samt gått i affärer inför julklappshandlande.
 

.

 

Håll om mig.

Har precis spelat bowling med Markus, Robin och Rasmus. Vem om inte jag tog hem segern? 
 
 
 
 

this town kills you when you're young.

Kom precis hem ifrån Gotland. Ska sova en stund nu och ta mig in till Markus senare.
 
 

Och det hjärta som skulle bli mitt på nått vis.

Petade nyss i mig lite havregrynsgröt som förövrigt är bland det äckligaste. Men jag har match ikväll och behöver någonting stadigt. Ska börja packa, för om 30 minuter kommer lisa och hämtar mig. Jag ska till arlanda och vidare till gotland. 




längtar efter något som kan rädda dig.

Har börjat spekulera lite över nyårsoutfit. Ska för första gången vara ute i god tid. Tänkte mig klänningen nedanför med ett flätat, svart och smalt skärp, ett par svarta strumpbyxor, lite smycken, skorna nedanför samt en kuvertväska. 

 
 

 
 

ge mig två sekunder innan du ger upp.

I livet kommer man alltid att göra misstag, stora som små. Men det är viktigt att be om ursäkt. Oavsett om det inte tjänar någonting till. Framförallt är det viktigt att förstå att man har gjort fel. Jag har gjort fel. Massvis av gånger. Men jag har lärt mig någonting.

Jag har lärt mig att inte reagera direkt när jag är arg, att inte skriva saker jag inte menar om människor jag bryr mig om, jag har lärt mig att inte lita på andra än mina närmsta vänner och framförallt så har jag lärt mig att saker alltid kommer fram. 

För några veckor sen gjorde jag ett stort misstag, jag skrev hemska saker om en vän på twitter. Saker som jag absolut inte menade, men skrev i stundens hetta. Saker som jag i efterhand inte ens förstår hur jag kunde slänga ur mig. Saker som fått andra människor att ifrågasätta vem fan jag egentligen är och som fått människor att börja tycka illa om mig. Men, jag kan inte göra mer än att be om ursäkt. För gjort är gjort, eller hur? Det går inte att ta tillbaka hur mycket jag än vill göra det. För jag vill verkligen ta tillbaka det. 
 
Misstag kommer man alltid göra, alla gör det. Återigen, vill jag be om ursäkt. Är inte säker på ifall du läser, men om du gör det så kommer du veta att det är riktat till dig. Förlåt. 

-

 

Mitt hjärta var aldrig ditt.

Min gårdag bestod av att agera hemmafru. Jag började med att koka potatis, sen satte jag igång med bullbakning och till hjälp hade jag anna. Efter bullarna lagade vi middag till mina föräldrar. 




Vi som har hjärtat fulla av hål.

Så otroligt ruttna bilder från ett fantastiskt minne.
 
 
 
 
 
 
 

Jag orkar inte springa mer.

Fick en kommentar angående det här inlägget, någon undrade alltså ifall tatueringen gjorde ont. Jag ska inte ljuga och säga att det inte gjorde ont för det gjorde det. Men så farligt var det faktiskt inte, det var helt klart värt det. Jag kommer helt klart göra en till någonstans. 
 
 
 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Har inte haft en tanke på bloggen de två senaste dagarna. Imorse klev jag upp för att åka till Märsta, med mig hade jag markus och anna. Jag tatuerade mig nämligen. Bilder kommer när den har läkt lite.