Radion spelar aldrig våran sång.

Den första produkten är från matrix. En color care samt miracle treat. Den reparerar håret, stärker det och gör det glänsande. 

Den andra produkten är från osis. Den är ett pulver som gör håret glänsande samt ger det lite volym. 




Jag får liksom ingen ordning

Har precis orkat mig bort till gränby centrum med markus. Testade frozen yoghurt som var jättegott faktiskt. Annars kollade vi bara i affärer och köpte några hårprodukter som jag tänkte visa i ett eget inlägg. 




Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Skorna jag fick med mig hem tidigare idag. De är mer åt de röda hållet än åt det bruna vilket bilden inte direkt visar. Kan försöka slänga upp en bild imorgon i dagsljus med dem på mig.






Jag minns varenda scen ifrån vår film.

Har precis landat i soffan efter att ha handlat i stan med mamma på diverse affärer. Fick med mig ett par skor också. Visar dom senare idag. 





Lät du henne komma närmre?

Har precis lagt mig i sängen hemma i björklinge och ska kolla på film. Säkert någon dålig eftersom det är markus som valt. Som tur är har jag något gott att fokusera på att äta. Förövrigt är det så otroligt skönt att sova hemma i sin egen säng. 



London

Sitter och kollar på resor till London. Jag måste verkligen åka dit i vinter för att shoppa. 
 
 

Jag vill inte ha en annan värld.

Ligger förtillfället i sängen. Ska snart gå ner för att laga något att äta och sen köra markus till skolan.





Hur dom än försöker

För några dagar sen åkte jag till alunda för att fira mormor som fyllde 69år. Det är alltid mysigt att träffa henne. Med mig hade jag världens bästa, såklart. 




Du är det bästa jag vet.

Måste skärpa mig här. För en stund sen kom jag och markus in från en löptur i regnet. Fick verkligen tjata hur mycket som helst innan han följde med. Men han var duktig. 




Kärlek

För du är tusen gånger bättre än vad jag någonsin kommer bli.
 
 

Love

 

Kräftskiva hos Bagge.

Igår åkte jag till Matilda för kräftskiva/avskedsmiddag eftersom hon, Ellinor och Julia flyttar till norge snart. Det var hur mysigt som helst, men min kväll slutade tidigt i sällskap med Markus. 
 
 
 
 
 
 

Inkilning

Tänkte bjuda på några bilder från Gotland, då vi hade inkilning. 
 
 
 
 
 

Jag har aldrig sett någon likadan som dig.

Imorse vaknade jag upp hemma hos Lisa med Ellinor. Vi gjorde brakfrukost innan vi åkte till stallet för att hälsa på Volga samt åka tillbaka till Björklinge. 
 
 
 

Gotland

Har befunnit mig på Gotland över helgen därav den dåliga uppdateringen. Tog inte med mig någon dator och har inte riktigt haft tid förrän nu att blogga med mobilen. Just nu sitter jag och väntar på att gå på båten härifrån.