ingenting jag säger spelar längre någon roll.

Har loggat in här så många gånger, inte vetat vad jag ska skriva och sen loggat ut. Jag försöker fokusera på att ta tag i mitt liv, söka jobb, plugga upp mina betyg och skicka in allting innan deadline. Jag kommer tillbaka när allting lugnat sig lite eller när jag helt enkelt känner att jag har tid. Puss.

Fuck cancer

befinner mig på den jobbigaste av alla platser.


fuck cancer

jag tänker så mycket på dig nu för tiden. jag sover så dåligt just nu, jag kan ligga vaken hela nätterna och undra hur det hade varit om du fanns kvar här.

jag hatar att sakna och framförallt att behöva sakna dig. jag önskar att du var här. men det spelar ingen roll hur mycket jag önskar det, för det är omöjligt. det spelar ingen roll hur mycket och ofta jag gråter, för du kommer ändå aldrig tillbaka. jag skulle ge vad som helst..


det gör inte ont alla mil jag har vandrat.

Har blivit lite tyst här eftersom jag hållt på med mitt rum hela dagen, målat taket, spacklat och så vidare. Så snart är det klart. Nu ikväll tog jag och erica oss till sebastian, men nu är jag hemma igen. Ska fixa med rummet imorgon igen. 
 



då kändes allt gammalt tjat så meningslöst.

Igår träffade jag frida som sagt, vi satt vid ån och pratade. Sen bestämde vi oss för att åka hem till henne och mysa med alla hundvalpar. 
 













jag vill ha dig här på riktigt inatt

Sitter på naturkunskapen och ångrar lite att jag åkte hit. Jag slutar dock om 40 minuter och då ska jag träffa frida, som det var ett tag sen jag såg.


jag har rotat fram gamla bilder, i jakt på ett minne från en förlorad tid.

Åh fina Lasse Lindh. Du lyckas alltid på något sätt, sätta ord på saker jag aldrig får ur mig. Saker jag aldrig kan förklara. Lyssna på: satan vad ont det gör, du kan få mig hur lätt som helst och kärlekssång. (klicka på låttitlarna, så kommer dom upp.)
 




Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn.

Godmorgon! Klev upp för lite mer än en timme sen. Nu ska jag kila iväg till skolan, eftesom jag bara har en lektion. Jag älskar att börja sent!

 

varje gång är som den första gång vi sågs

Att jag ligger i sängen innan klockan 11 på en skoldag hör inte direkt till vardagen och absolut inte när jag börjar 13.25 dagen efter. Har bestämt mig för att orka ta mig in till skolan imorgon på naturkunskapen. Det är en ganska svår kurs och jag är inte precis den smartaste. Godnatt på er. Puss.
 



you better lose yourself in the music.

If you had one shot, one opportunity. To seize everything you ever wanted in one moment. Would you capture it or just let it slip?
 



vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn.

Har precis kollat klart på gossip girl och nu äter jag glass med oboy på. Det enda som är bra med att vara sjuk är att man får äta hur mycket glass man vill.. 
 





varför hålla kvar en enda till sekund, försöka sova när du inte får en blund?

Efter löpningen åkte jag hem och har legat framför tvn hela dagen. Det blir ingen träning ikväll, så jag antar att jag har en väldigt tråkig kväll framför mig. 
 



Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Nu är det dags för en löptur på studenternas innan skolan, känner mig dock ännu krassligare än igår. men imorgon har jag sovmorgon till halv två!


jag letar inte problem, problemen letar upp mig.

Vaknade imorse och kände mig lite krasslig men bestämde mig för att åka till skolan ändå. Tog en sväng förbi ukk också för att köpa biljetter till labyrint på lördag. 
 



Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Jag är hemma från Umeå och kommer kunna blogga mer än vad helgen hade att erbjuda. Har legat i soffan hela dagen och nu är det dags för att ta mig ut på en pw. Behöver få röra lite på mina ben eftersom dom är alldeles stela ifrån helgen. 
 





Nolia Cup - Umeå

Dagens match är även den avklarat och elitserielaget IBF Dalen stod för motståndet och tog hem segern med endast 2-0. Imorgon klockan 11 möter vi Iksu, svenska mästarna.

Här på kvällen har det spelats basket och på bilden har vi hammar, mig och bäfve.


Nolia Cup - Umeå

Då var match 2 avklarad. Dock blev det en förlust mot Umeå City med 2-3 vilket kanske inte här godkänt. Vi kom aldrig riktigt in i matchen och det är nog dags att lära sig hur man behåller sitt tempo medan det andra laget har ett betydligt sämre. Målen gjordes av Evelina Sparf och Lina Brynö.

Min matchens lirare går även till Lina Brynö. Hon kändes lugn hela matchen och presterar som vanligt, dessutom fick hon göra en kasse!


Nolia Cup - Umeå

Liveuppdatering från sovsalen. Larsson och Bäfve tycker det är dags att sova med tanke på tidig uppgång imorgon. Så får det bli. Godnatt!