Man kan inte undgå att bli kär.

Har tillbringat kvällen på olearys med bowling och god mat. Sällskapet stog mitt innebandylag för. 





världens finaste människa.

Ren och skär lycka för mig. Jag älskar dig. 
2/7-2013 
 
 

Gym

Lämnade gymmet alldeles nyss, ska möta upp lisa för en liten pratstund samt hämta upp markus. Det blev löpning, ben och rumpa.



 
 

När du inte vet någonting

Det fick bli pannkakor till lunch idag. Förstår inte varför min mat (som faktiskt är god) gör sig så fruktansvärt dålig på bild. 






Måndag

Återkommer imorgon, har absolut ingenting att skriva om. Puss

Man väcker en ångest när man släcker en annan.

Har precis kommit hem ifrån Markus. Just nu ligger jag i sängen med tjorven som sover på min arm. Dör bakisdöden idag.

 
 
 

Svar del 4

1. Vad såg du senast för film?
Svar: 17 again tror jag. 
 
2. När grät du senast?
Svar: Jag minns faktiskt inte. Tror inte att det var jättelänge sen dock. 
 
3. Vad är det bästa du vet?
Svar: Det bästa jag vet är att spela innebandy. Att göra någonting bra på planen, att bidra. 
 
 

Svar del 3

1. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Svar: Inte överhuvudtaget. Jag köper det som faller mig i smaken.
 
2. Hur träffades du och Markus?
Svar: Vi träffades på storvretacupen första gången och några gånger därefter men jag pratade aldrig med honom. På valborg var nog första gången jag pratade med honom.
 
3. Vilken är din naturliga hårfärg?
Svar: Min naturliga är, tro det eller ej - blond. På bilden: jag till vänster.
 
 
 
 

Varför vill du ha mig, i din famn?


Har hängt med anna i princip hela dagen. Vi färgade hennes hår, vilket blev superfint! Efter det kom en del av släkten hit för att fira jeanette och efter ett tag tog jag, anna och matilda bilen in till stan för att se film hos Markus. Tredje natten utan honom nu, känns hemskt faktiskt. 


Svar del 2

1. Om du vann 100 miljoner, vad skulle du köpa då?
Svar: Först skulle jag flytta hemifrån, köpa en lägenhet i Uppsala, Göteborg samt någonstans utomlands. Sen skulle jag köpa ett stort och fint hus till mamma och pappa, samma sak till jeanette och robert. Jag skulle köpa enormt mycket kläder. Samt skänka en del. 
 
2. Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? 
Svar: Människor pratar bakom ryggen på i princip alla, så varför skulle jag vara ett undantag?

3. Vill du tatuera dig?
Svar: Faktum är att jag tatuerar mig nästa Fredag. Alltså den 1/11. Tatueringen ska sitta på sidan av låret och ser ut såhär: 
 
 
 

Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min.

Har precis kommit hem efter träning, middag hos min syster som fyller år idag samt en fika på storken tillsammans med Anna. 
 

Jag önskar att jag skrev det.

 
 
En skjorta jag köpte för någon dag sen. Fyndade den inne på ginatricot för 99kr. Bilderna ger inte direkt rättvisa, färgerna stämmer inte direkt överens med verkligheten.
 

Svar del 1

Tänkte att det kanske var dags att svara på era frågor. Tänkte besvara ungefär tre frågor per inlägg. 
 
1. Tycker du att det är roligt att åka skridskor?
Svar: Tro det eller ej, men jag älskar att åka skridskor. 

2. Vad skulle du välja: prata om dig själv i tredje person i ett års tid eller äta en burk majs?
Svar: Enkelt, skulle välja att prata om mig själv i tredje person i ett års tid.
 
3. Vilken svordom använder du mest?
Svar: Oj, om fitta/hora är en svordom, så är de nog svordomarna som kommer ut ur min flest gånger.
 
 
 

Knyter mina skor och går tillbaka in igen.

Nu är det dags för ett bad innan jag packar ihop lite saker och åker till Markus. Kände att det var nog efter en natt ensam, haha. 
 
 

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Kom precis hem ifrån gymmet. Släpade med mig Anna dit och det var första gången hon gymmade någonsin(!). Det blev armar och mage för det mesta. Slängde in lite ben också. Efteråt köpte vi kvarg och frukt. Gott.
 
 
 
 

Tänk alla gånger som man märker att tjänster man gör för andra inte hjälper alls.

Käkade precis lunch tillsammans med Anna på cupido. 
 
 
 
 

Han gör allt för att göra mig lycklig.

 För ungefär en vecka sen köpte jag och Anna varsin kaninunge. Vi vet inte ens varför själva, men dom var så sjukt söta. På bilderna har ni min lilla bebis som heter Tjorven.
 
 
 
 
 

Frågestund!

I brist på saker att skriva om just nu, så tänkte jag att ni ska få fråga mig istället. Har provat så kallade frågestunder förut och tycker det fungerar ganska bra. Så snälla ni, fråga på. Fråga vad som helst. Ge mig tips på vad jag borde blogga mer om samt mindre om. Puss.
 
 
 

today's

jeans - gina tricot, skor - skopunkten, linne - shane, kofta - h&m. 
 
 
 
 
 

En annan tid, en annan gång.

Byxor - h&m, tröja - monki, kofta - h&m och till det en jacka ifrån h&m, converse och en halsduk från carlings. 




Skateboard

Sitter förtillfället i betongparken med markus och oskar. Dom åker skateboard medans jag kollar på. Vill också kunna åka. 




Det finns en värld någonstans uppe bland molnen.

Igår efter träningen hängde jag i fyrishov med gabrielsson och delgado. Storvreta spelade hemma mot pixbo. Roligare än så är det liksom inte just nu. 




När vi är tillbaks på noll.

Har precis kommit hem från jobbet, ska slänga ihop köttfärssås och spagetti för att sen ta mig till fyrishov och spela innehandymatch. 




träningskläder

Tänkte tipsa er som tränar eller ska börja träna om någonting jag ska köpa så fort som möjligt. Nämligen vinterlöpartights samt en funktionströja. Om ni klickar på tightsen samt tröjan kommer ni till hemsidan där dom finns. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minnesvärda stunder sommaren 2013, del 1.

Sommaren började med min allra lyckligaste dag. Studenten. En dag jag vill uppleva tusen gånger om. 
 
 
 
 
 
Tog mig iväg till Västerås tillsammans med Linn och Emma för att se Oskar Linnros. Lite för mycket alkohol, bra musik och en kväll som avslutades i en pool.
 
 
 
 
 
Fortsättning kommer.
 

Handen i fickan fast jag bryr mig.

Ni som inte redan lyssnat på Veronica Maggios nya album bör göra det nu. Det är inte ofta jag fastnar för någonting helt nytt direkt, men denna gång. Speciellt Sergels torg. Albumet hittar ni här! 
 
 

Fia med shot

Igår var jag ute för första och sista gången på väldigt länge. Kvällen började hos mig med Markus och Anna. Vi spelade "Fia med shot" och tog sen bussen till stan. Väl där träffade vi en hel del fina människor. Dock kan kvällen läggas under listan "sämsta-utekvällarna" där den nog hamnar överst. 
 
 
 

kärlek

Jag trodde aldrig att jag skulle våga bli kär igen. Att jag någonsin skulle ge en människa mitt hjärta igen. Jag skrev så otroligt många utkast om hur mycket jag hatade kärlek och att jag aldrig skulle låta mig själv tro på någonting så patetiskt igen. 

Men idag så har jag världens finaste pojkvän. En person som jag inte skulle byta mot någonting annat. En person som har fått mig att tro på att kärlek finns för det är just vad han är för mig - kärlek. Han har visat mig att det mest patetiska jag visste i världen kan vara det finaste i världen.
 
Även om jag har svårt att lita på människor och även om jag får ont i hjärtat ibland av tanken på att jag älskar någon, så är det värt det. Det är så jävla värt att ha lite ont i hjärtat för att få vara med honom, just för att jag älskar honom och för att han är det bästa jag vet. 
 
 

Du är den enda aom har fått mig att känna mig svag.

Sitter just nu i köket hos markus och äter pannkakor med morötter i. Ska snart kila iväg till jobbet, så skönt att börja 11 idag. 




Du kan få mig hur lätt som helst.

Idag tog jag och markus en liten promenad till stan, väl där klippte han sig och jag köpte ett par svarta jeans samt en till jacka. Har egentligen inte råd att handla mer kläder, men jag kan verkligen inte låta bli. Imorgon får ni några bilder som ger jackan rättvisa. 





Man väcker en ångest när man släcker en annan.

Efter att Markus klippt sig och jag handlat jeans gick vi för att äta lunch. Markus fick välja och självklart - kebab på jalla.