svar på frågestunden

 
Först och främst, tack för era frågor och jag hoppas att jag gett er ett bra svar. Love. 
Vilka bloggar följer du regelbundet?
Svar: Jag följer faktiskt ingen blogg regelbundet längre. Jag kikar in lite då och då, för att läsa igenom det jag missat.

Varför skaffade du bruna linser?
Svar: För att jag alltid har älskat bruna ögon och alltid velat haft det själv.

Varför bytte du blogg, alltså varför skapade du en ny?
Svar: För att jag ville lämna allt gammal bakom mig, men var inte redo att radera allting. Därför fick det bli en ny blogg. Som en ny start. 

Vad tänker du göra efter gymnasiet? Jobb/linje på universitetet?
Svar: Jag har faktiskt ingen aning. Jag tänker ta det som det kommer bara och inte fundera så mycket på vad som ska hända senare i livet. 

Har du flyttat in i ditt rum som du gjort om? I så fall, varför inte lägga ut lite bilder?
Svar: Nej jag har inte flyttat in där än, men kommer förmodligen göra det i veckan. Det kommer bilder så fort jag är helt klar med det.

Hur är det med kärleken?
Svar: Med tanke på hur jobbigt kärlek och förhållanden är för mig, så har jag inte släppt någon så nära inpå. Kärlek är ingenting för mig helt enkelt.

Vad är det bästa klädesplagg du har?
Svar: Det bästa är dom svarta jeansen eller mina mjukisbyxor från FBC. Dom är så sköna. 

Hur ser den perfekta utekvällen ut för dig?
Svar: Med mina vänner, att vara sådär lagom fulla, med en ny drink i handen och träffa människor man inte träffar allt för ofta.

Vilken är din favorithejaramsa?
Svar: "Våran målvakt fixar vinsten, snyggare än Viktor Klintsten", skulle jag nog säga.

frågestund

Skyller än en gång på att jag har mycket i skolan, för det har jag faktiskt.Skulle bara vilja skita i allt och åka tillbaka till bilden nedanför. Men jag tänkte att en frågestund kunde göra att jag har någonting att skriva om så länge. Passa på att fråga nu, så svarar jag så bra jag kan. 

 

Jag saknar dig mer än du tror

Tillbringat min dag i mitt andra hem, allianshallen. Ikväll ska det pluggas och jag måste ta mig ut på promenad också..


försöker vara stark när jag går igenom motvind.

Hade en lektion idag - idrott. Så jag valde att stanna hemma och plugga inför provet imorgon, samt skriva en tankekarta till den skriftliga bokrecensionen imorgon och även naturkunskapsuppsatsen som också ska vara inne imorgon. Det är mycket nu. 

 


när allt är så tyst, så behöver jag din styrka.

Har hunnit med en del sen sist. Blivit brunhårig och brunögd, firat lisas 18årsdag, fikat en del, träffat min bebis, har hängt ovanligt mycket på gymmet, mestadels med jessica för att plåga henne lite. Var ledig efter min match i lördags och passade på att dansa på saluhallen och självklart massa annat. Vet inte varför jag började blogga nu när jag har som mest i skolan. Puss.